10 pensamientos en “MONTAJE ORDENADOR

 1. Josep, en aquest video he vist com es monta un ordinador, així com els seus distints components, dels quals hi havia alguns que no coneixia, i tampoc sabia en quina part del ordinador van situades, i gracies a aquest he pogut coneixer com esta format, encara que ja hi havia peces que ja coneixia.

 2. En el video que hem vist, es mostra el procés de montatge de un ordenador complet, on es porten a terme tasques com: El montatge del procesador, la instal-lació del ventilador y la memòria, la instal-lació de la placa base en la torre, la conexió dels cables y la instal-lació del disc dur.

 3. Es molt curios com montar un ordenador, ja que no ho he vist mai. Com una caixa esta plena de coses tan dificils. Tambe val la pena gastar un poc mes de dines per a una caixa mes cara que va millor. Ara si, tot molt ordenat per ahi dins. En opinio a el xic que monta no te un vocabulari correcte en el tema d’ordenadors.

 4. En el video se muestra el montaje de un ordenador, y en él como poner la placa base (sobre elevadores), el precio de los materiales, la colocación del ventilador. Que el cable blanco es el negativo,y en el colegio siempre nos decían que era el rojo. Tambien nos informa de las diferente marcas de tornillos, destornilladores, nombres de los cables, y que a veces puede resultar peligroso montar un ordenador pero que raramente no explota, como mucho se apaga.
  El orden de montaje es: montaje del procesador, instalación del procesador,instalación de la memoria,Anclaje de la placa base en la torre,conexión de los cables y Instalación del disco duro.
  En el video se aprende mucho ya que podemos distinguir las diferentes fases de montaje de un ordenador, que yo no sabía.

 5. Hola Josep, m’ha paregut un video molt interessant, hi ha una gran quantitat de cables, pero esta molt be que cada conector tinga una forma i no es puga connectar d’un altra, aixi que es prou improbable que un s’enganye a l’hora de connectar algun.

 6. Gràcies a aquest video, he pogut vore i ensenyar-me com es munta un ordinador, entre els seus diversos components, dels quals hi havia alguns que no coneixia ni sabia en quina part del ordinador anaven situats i d’altres que si. Aquest video ens ensenya el montaje del processador, del ventilador d’aquest, de la memoria i del disc dur a partir de la placa base.

 7. Des de el meu punt de vista, aquest vídeo sobre el muntatge d’un ordinador, està bastant bé. Explica molt bé cada part on hi te que anar i el que hi ha que fer amb llenguatge no molt tècnic.
  Gràcies a aquest vídeo he vist com és per dins un ordinador i cada component de ell el que és i com hi te que anar muntat. Per exemple, ara sé que hi ha que ficar uns elevadors per a que la placa base no entre amb contacte amb el xassís i que hi han dos tipus de elevadors per a subjectar la placa, o que hi ha que muntar el DVD primer i després el Disc Dur…

 8. M’ha semblat un video molt interessant i útil perquè així qualsevol persona pot ensenyar-se a realitzar el muntatge d’un ordinador seguint els passos correctes. Aquest video ens explica el muntatge del processador, la instal·lació de la memòria, la placa basi, el disc dur, els diferents cables que hi ha per connectar i altres elements de l’ordinador.

 9. M’ha semblat un video molt interessant i útil perquè així qualsevol persona pot ensenyar-se a realitzar el muntatge d’un ordinador seguint els passos correctes. Aquest video ens explica el muntatge del processador, la instal·lació de la memòria, la placa base, el disc dur, els diferents cables que hi ha per a connectar i altres elements de l’ordinador.

 10. En aquest video he aprés moltes coses sobre el montatge d’un ordinador, coses com la necessitat d’utiitzar els elevadors (cargols) per a elevar la placa base per a que no estiga en contacte amb el xàsis, també una manera per a arreplegar els cables amb brides per a una millor circulació de aire dins la torre, he vist tots els seus distints components: placa base, procesador, memoria; connectors de la placa base, etc.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com.Salir / Cambiar )

Estás comentando usando tu cuenta de Google.Salir / Cambiar )

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter.Salir / Cambiar )

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook.Salir / Cambiar )

Conectando a %s